Historien

Det hele starter tilbage i 2015, hvor Carsten og Morten under rejser i udlandet besøger forskellige destillerier. 2 år efter og flere besøg senere involveres Mads, og de 3 kolleger bliver enige om at starte et destilleri. Lokationen bliver I en tilbygning hos Carsten, da børnene er flyttet hjemmefra, og der derfor er blevet plads.
De 3 stiftere har været kolleger i mange år, og arbejdet en stor del af deres karriere indenfor IT branchen. Carstens indsigt i produktet og metoden, Mads’ omfangsrige viden omkring fauna og flora, samt Mortens baggrund og erfaring som produktionsingeniør og arbejde i fødevareindustrien har været den rigtige kombination og fundamentet for destilleriet. Destilleriet drives som en bibeskæftigelse og alle har arbejde ved siden af.
I 2019 valgte Mads at træde ud af destilleriet, og i dag drives destilleriet af Carsten, Carl Christian og Morten.

Carsten

Carsten er 48 år gammel og gift med Charlotte. Carsten er født og opvokset I Bayern, og tilbage I starten af 90’erne kom han til Sønderborg og har boet her siden. Carsten og Charlotte har 3 børn som alle er flyttet hjemmefra. Carsten har I en årrække arbejdet indenfor IT, og er i dag IT konsulent hos Danfoss.

Om os - Carsten

Carl Christian

Carl Christian er 47 år gammel og gift med Rikke Louise. Christian er født og opvokset I Nordjylland, og I slutningen af 90’erne kom han til Sønderborg for at studere til ingeniør. Under uddannelse mødte han Rikke Louise, og de har sammen i dag 4 børn og bor i Sønderborg. Christian har siden endt uddannelse arbejdet hos Danfoss, og i dag som leder.

Om os - Carl Christian

Morten

Morten er 42 år gammel og kæreste med Lynn. Morten er født i Købehavn og opvokset forskellige steder i Danmark og Grønland. Morten kom i starten af 90’erne med familien til Sønderborg. Morten har uddannet sig til ingeniør sammen med Carl Christian. Morten møder Lynn i 2017, og de har i dag et barn sammen, og Morten har en søn fra et tidligere forhold. Morten har de sidste mange år arbejdet indenfor IT, og er i dag leder hos Hansen Technologies.

Om os - Morten