Historien

Det hele starter tilbage i 2015, hvor Carsten og Morten under rejser i udlandet besøger forskellige destillerier. 2 år efter og flere besøg senere involveres Mads, og de 3 kolleger bliver enige om at starte et destilleri. Lokationen bliver I en tilbygning hos Carsten, da børnene er flyttet hjemmefra, og der derfor er blevet plads.
De 3 stiftere har været kolleger i mange år, og arbejdet en stor del af deres karriere indenfor IT branchen. Carstens indsigt i produktet og metoden, Mads’ omfangsrige viden omkring fauna og flora, samt Mortens baggrund og erfaring som produktionsingeniør og arbejde i fødevareindustrien har været den rigtige kombination og fundamentet for destilleriet.
I 2019 valgte Mads at træde ud af destilleriet, og i dag drives destilleriet af Carsten og Morten som en bibeskæftigelse. I slutningen af 2020 og 6 måneder frem fik destilleriet assistance af en nær ven Carl Christian, som hjalp os igennem en vigtig omstilling med at skalere produktion og hjemmeside.

Carsten

Carsten er 49 år gammel og gift med Charlotte. Carsten er født og opvokset I Bayern, og tilbage I starten af 90’erne kom han til Sønderborg og har boet her siden. Carsten og Charlotte har 3 børn som alle er flyttet hjemmefra. Carsten har I en årrække arbejdet indenfor IT, og er i dag IT konsulent hos Danfoss.

Om os - Carsten

Morten

Morten er 42 år gammel og kæreste med Lynn. Morten er født i Købehavn og opvokset forskellige steder i Danmark inden han i starten af 90’erne endte i Sønderborg. Morten har uddannet sig til ingeniør i byen. Morten  har i dag et dreng sammen med Lynn og en søn fra et tidligere forhold. Morten har de sidste mange år arbejdet indenfor IT, og er i dag leder hos Hansen Technologies.

Om os - Morten