Genforeningsgin

I forbindelse med fejringen af 100 året for Genforeningen har vi valgt at lancere vores tredje gin. Denne flaske vil kun blive produceret og solgt i et begrænset omfang i 2020-2021, altså en “limited edition”.

Klik her for for at bestille den i shoppen

WGinA21-WB-Silver

Medaljer

2021 World Gin Awards Silver

Metode

Destilleringen sker i traditionelle kobberkedler og laves efter ’London Dry Gin’ metoden, hvor der kun tilføres vand efter destillering for at ramme den rigtige alkoholprocent og smag. Vi har valgt en metode, hvor enebær mortes og hviler i alkoholen inden destillering. Vi kører ’small batch’ med omkring 45 flasker per produktion og med nummererede flasker. Genforeningsgin ligger på 44%, da vi mener dette giver den helt rigtige kombination ift. smag og udtryk.

Smag

Smagen er valgt ud fra helt rene og meget klassiske botanicals såsom citrus, kvanrod og kanel. Vi har forsøgt at skabe en meget klassisk rund smag. Som vores andre gin er denne også 100% økologisk. Et udvalgt panel af testere har været med i processen og hjulpet os frem til den helt perfekte sammensætning.

Udseende

Flasken er af tung kvalitet og udsende er valgt, da den ligger godt i hånden. Den sorte prop komplimenterer den sorte tekst og logo på etiketterne. Etiketten prydes af et maleri lavet af Alfred V. Jensen og viser Kong Christian d. X ride ved Christiansfeld ved Genforeningen i 1920. Maleriet hænger i dag på Sønderborg Slot og ejer af Museum Sønderjylland. Vi har valgt at give en opsummering af de vigtigste begivenheder omkring Genforeningen i 1920. Etiketten er lavet af tyk bomuldspapir af god kvalitet.

Serveringsforslag

Vi anbefaler at nyde den rent med en isterning eller som Gin/Tonic med enten Aqua Monacos Organic Herbal Tonic eller Tonic Water, en skrive citron og selvfølgelig masser af is.

Udviklet af IT Stack ApS