Als Gin

Vores første produkt har vi valgt at kalde Als Gin, og er en hyldest til den smukke ø Als.

Vi har brugt et år på at nå frem til lige netop den rigtige recept og smag. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor er vores produkt 100% økologisk. Vi blander mere klassiske botanicals såsom koriander og anis med mere moderne som havtorn for at få den helt rigtige smag frem.

Destilleringen sker i traditionelle kobberkedler og laves efter ’London Dry Gin’ metoden, hvor der kun tilføres vand efter destillering for at ramme den rigtige alkoholprocent og smag. Vi har valgt en metode, hvor enebær mortes og hviler i alkoholen inden destillering, og når vi destillerer gøres dette ad 2 gange for at give en mere afrundet smag som man kender det fra whisky. Vi kører ’small batch’ produktion og med nummererede flasker. Als gin ligger på 43%, da vi mener dette giver den helt rigtige kombination ift. smag og udtryk.

Flasken er af tung kvalitet og udsende er valgt, da den ligger godt i hånden. Den sorte prop komplimenterer den sorte tekst og logo på etiketterne. Forside-etiketten prydes af en håndtegning af Sønderborg Slot lavet af den danske tegner Georg Persson. Georg har tegnet flere kendte bygninger i Sønderborg. Etiketterne er lavet af tyk bomuldspapir af god kvalitet.