Sønderborg Gin

Sønderborg Gin blev vores tredje dobbelt-destilleret gin og vil afslutte vores trilogi med Als Gin, Dybbøl Gin og nu Sønderborg Gin. Med denne gin er vi gået i en meget traditionel retning med botanicals såsom citron og kvanrod kombineret med den helt rigtige mængde enebær, hvilket jo hører en gin til.

Klik her for for at bestille den i shoppen

20210506 SG 6 medaljer

Medaljer

2021 International Wine & Spirit Competition Gold
2021 International Spirits Challenge Silver
2021 London Spirits Competition Silver
2021 World Gin Awards Best Danish London Dry Gin Gold
2021 Nordic Spirits Awards Gold
2020 Europe Trophy Gold

Metode

Destilleringen sker i traditionelle kobberkedler og laves efter ’London Dry Gin’ metoden, hvor der kun tilføres vand efter destillering for at ramme den rigtige alkoholprocent og smag. Vi har valgt en metode, hvor enebær mortes og hviler i alkoholen inden destillering. Vi kører ’small batch’ med omkring 45 flasker per produktion og med nummererede flasker. Sønderborg Gin ligger på 44%, da vi mener dette giver den helt rigtige kombination ift. smag og udtryk.

Smag

Smagsretningen går i den traditionelle retning med brug af klassiske botanicals såsom koriander, kardemomme, citron, angelikarod og kanel. Som vores andre gin er denne også 100% økologisk.

Udseende

Flasken er af tung kvalitet og udsende er valgt, da den ligger godt i hånden. Den sorte prop komplimenterer den sorte tekst og logo på etiketterne. Flasken prydes af et håndtegnet billede af den velkendte Christian d. X’s bro som forbinder Sønderborg, tegnet af den danske kunstner Georg Persson, og med en blå kant, der symboliserer Alssund.

Serveringsforslag

Vi anbefaler at nyde den rent med en isterning eller som Gin/Tonic med én af de tonics vi fører fra Aqua Monaco, en skrive citron og selvfølgelig masser af is.

Udviklet af IT Stack ApS